Suomen Kulttuurirahasto: Kulttuurilossi

Tapahtumailme ja kosketuspisteet

Kulttuurilossi on Suomen Kulttuurirahaston Satakunnan ja Varsinais-Suomen maakuntarahastojen yhteishanke, joka toteutettiin yhteistyössä Läntisen tanssin aluekeskuksen, Svenska kulturfondenin, Taiteen edistämiskeskuksen ja Varsinais-Suomen liiton kanssa. Se kutsui yhteen taiteen, luonnon ja yhteisöllisyyden saariston sydämeen. Heinä-elokuussa 2023 kolme saarta Varsinais-Suomen ja Satakunnan saaristossa avautuivat taidetta, luontoa ja kulttuuria täynnä oleviksi seikkailuiksi. Tapahtuma tarjosi tilaisuuden nauttia esityksistä, työpajoista, taidepoluista ja retkistä saarten upeassa luonnossa.

Jokainen tapahtuma tarvitsee tapahtumailmeen, näin myös Kulttuurilossi. Tavoitteena oli luoda yhdenmukainen graafinen ilme, jota käytettäisiin tapahtuman markkinoinnissa saaristossa ja sosiaalisessa mediassa. Iloisen värikkäät graafiset elementit kuvastivat monimuotoista kulttuuria ja saaristoa tapahtumapaikkana. Nimilogolle haluttiin luoda selkeä oma muotokielensä, joka erottuu tavanomaisesta typografiasta.

Mitä suunnittelimme?

Tapahtumailme: logo + värimaailma + typografia + graafiset elementit
Kosketuspisteet: tapahtumajulisteet + some-elementit + some-kuvapohjat

Knokissa on hyvä tiimi jonka kanssa asiointi luonnistuu jouhevasti. Asiantunteva toimisto, jonka kanssa oli koko ajan oli fiilis, että laatua tulee sovitussa aikataulussa. Omaa työtaakkaa helpotti ihan jo se, että kaikki vaan sujui.

Sari Torvinen
Projektikoordinaattori, Suomen Kulttuurirahasto

Kulttuurilossin nimilogo ja symboli
Kulttuurilossi-hankkeen tapahtumajuliste
Kulttuurilossi-hankkeen somekehyksiä
Suomen Kulttuurirahaston Kulttuurilossi-hankkeen karttajulisteita eri tapahtumapaikoista.

Hyvin rakennettu brändi luo luottamusta, joka on oikotie ostopäätökseen. Ota meihin yhteyttä kun haluat jutella aiheesta lisää.