Me

Janne Puurunen

“Aloitin mainostoimistourani 23 vuotta sitten mainostoimistossa Turussa. Jatkuva oppiminen ja erilaisten trendien seuraaminen ovat intohimoni. Haluan aina ymmärtää asiakkaan toiminnan periaatteet ja tavoitteet, jotta pystyn hyödyntämään tätä tietoa suunnittelutyön lähtökohtana.

Vapaa-aikanani toimin muutaman yhdistyksen luottamustoimissa. Toimin mm. Turun Yrittäjien hallituksessa, jossa  pääsen kehittämään yrittäjyyttä hieman eri kulmasta kuin työssäni. Aktiiviset vuoteni Nuorkauppakamarissa ovat takana, mutta osallistun toimintaan yhä senaattorin roolissa (senaattori #75392). Vastapainoksi tälle kaikelle toimin myös Suomen vanhimman elektronisen musiikin yhdistyksen aktiivina, etsin itselleni uutta musiikkia ja kierrän frisbeegolf-ratoja.”

Petteri Mero

“Olen yksi niistä onnekkaista, jotka saavat tehdä työkseen sitä mistä tykkäävät. Tykkään suunnitteluhommista, tykkään tehdä tarkkaa työtä ja tykkään pysyä aikataulussa. Tykkään siitä että jokainen työ on aina omanlaisensa ja vaatii perehtymistä, miettimistä ja kokeilemista. Viiteentoista vuoteen alalla on mahtunut graafista suunnittelua, valokuvausta, tekstisuunnittelua, mainonnansuunnittelua, 3D-töitä, painohommia, digihommia ja kaikkea sinne päin ja siltä väliltä. Kivoja asiakkaita, jotka osaavat panostaa viestintään ja kiinnostavia töitä, jotka haastavat aina keksimään uutta ja kehittymään suunnittelijana.”

Knokin verkostomallissa parhaat osaajat poimitaan projektiin

Parhaat osaajat

Knokin erityisosaamista on brändien rakentaminen, yritysilmeiden suunnittelu ja erilaisten brändin kosketuspisteiden graafinen suunnittelu niin verkkoon kuin printtiin.

Siinä missä eritysosaamisemme päättyy, valjastamme tiimiin mukaan oman alansa erikoisosaajia projektin vaatimukset huomioiden. Knok huolehtii siitä, että lopputulos on brändin mukainen ja projekti pysyy aikataulussa.