Kotisivut yritykselle

Suunnittelemme kotisivut yrityksellesi

  • responsiiviset kotisivut
  • internetsivuston ulkoasun suunnittelu, koodaus ja asennus
  • WordPress-julkaisujärjestelmä
  • open source, ei lisenssikuluja
  • salasanasuojattu sisällönhallinta
  • hakukoneystävällisyys

Kotisivut ovat osa yrityksen imagoa. Me Knokilla emme myy imagoa tukuttain, vaan suunnittelemme nettisivut räätälöidysti yrityksesi tarpeiden mukaan ja ennen kaikkea yrityksesi brändin mukaisesti. Me emme käytä ostettuja valmispohjia, jotka ovat usein tarpeettoman hitaita latautumaan, sisältävät turhia ominaisuuksia, ovat tietoturvariskialttiita ja usein näyttävät samalta kuin pahimmassa tapauksessa kilpailijan sivusto. Tekemämme sivustot toimivat jouhevasti kaikilla laitteilla läppäreistä puhelimiin. Tätä kutsutaan myös responsiivisuudeksi.

Julkaisujärjestelmänä WordPress

WordPress-julkaisujärjestelmän avulla voit päivittää kotisivusi tekstejä ja kuvia helposti nettiselaimellasi. Kirjaudut vain saamillasi tunnuksilla julkaisujärjestelmään ja ryhdyt muuttamaan sisältöä. WordPress-julkaisujärjestelmän käyttö on täysin maksutonta, se ei edellytä esimerkiksi kuukausimaksuja. Kaiken kukkuraksi WordPress on hakukoneystävällinen ja tietoturvallinen julkaisujärjestelmä.

Responsiiviset kotisivut

Olet varmasti huomannut, että jotkin nettisivut eivät näytä toimivan kunnolla katsellessasi sivustoa kännykällä. Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että sivustosi sisältö mukautuu laitteen ruutukoon edellyttämään kokoon. Skaalautuvuus mahdollistaa myös sen, että nettisivujen sisältöä päivitettäessä uusi sisältö näkyy kaikilla laitteilla välittömästi. Näin ei aina ole esimerkiksi erillisten mobiilisivujen laita.

Mobile first on kotisivujen suunnittelukeskustelussa tällä hetkellä ykkösaihe. Tulisiko nettisivusto suunnitella ensisijaisesti kännykälle (mobile first) vai pöytäkoneelle/läppärille, riippuu täysin siitä mitä päätelaitteita asiakkaasi käyttävät. Ellet tunne asiakkaitasi tarpeeksi hyvin, Web-analytiikkatyökalu Google Analytics auttaa tämän tiedon haussa. Pääsääntöisesti b2b-asiakkaat käyttävät yhä enemmän tietokonetta kuin puhelinta ja siksi suosittelemmekin suunnittelemaan ”yritykseltä yritykselle” -sivustot ensisijaisesti tietokoneella selattaviksi ja vasta toissijaisesti kännykällä.

Web-analytiikka kotisivuille asennettuna

Asennamme sivustolle seurantatyökalun (Google Analytics), jonka avulla voit tarkkailla ketkä kotisivuilla käyvät. Saamastasi tiedosta on suuresti hyötyä mm. uusasiakashankinnassa. Samalla työkalulla näet myös kävijämäärät, mitä hakusanoja kävijät ovat mahdollisesti käyttäneet, millä sivuilla kävijät ovat vierailleet, kauanko internetsivuilla on oltu sekä millä laitteella sivulla käytiin.

Muita ominaisuuksia

Ajastus, esikatselu, kategoriat, kirjautuminen, käyttäjäryhmät, lomaketyökalu, mediasisältö, rekisteröityminen, salasanan palautus, sisällön tyypit, sisällön versiot, tagit, tekstieditori, integroitu linkkienhallinta, oikoluku, monipuolinen lisäosarajapinta, paluuviitteet, staattiset sivut, kävijöiden esto, tuki avainsanoille, käyttäjäryhmät…

Valmisteema vai oma teema?

Suunnittelemme aina kotisivut ns. tyhjältä pöydältä asiakkaan tarpeet huomioiden. Lue blogistamme, miksi oman teema voittaa valmisteeman.